• Ostoskorisi on tyhjä

Toivelista 0

Verkkokauppa

Olemme nuori, mutta nopeasti kasvava älylaitteiden ammattilainen

Tuomme kaikki tuotteet itse Suomeen. Teemme päivittäin yhteistyötä valmistajan ja toimittajan kanssa. Tavoitteemme on tarjota laadukkaimmat tuotteet asiakkaille mahdollisimman nopeasti.

Testatut
laadukkaat tuotteet
100%
Suomalainen
1000 <
Asiakasta

Tärkeää tietoa

Miksi tilaat meiltä?

Suosi suomalaista. Kun tilaat suomalaisesta verkkokaupasta, vältyt monelta harmilta. Toimitus on miltein aina nopeampi, et joudu asioimaan tullin kanssa ja tuotteet on helppo palauttaa, jos et ole tyytyväinen laatuun.

Toimitus

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilauksen käsittelyn edetessä saat uuden sähköpostin ja Postin seurantakoodin, jonka avulla voit tarkastaa missä lähetys kulkee.

Asiakaspalvelu

Suosittelemme yleensä aina ottamaan yhteyttä sähköpostilla. Lähetä viesti ja tilausnumerosi joko verkkosivujen kautta tai vastaa suoraan tilausvahvistussähköpostiin. Tällä tavoin meillä on hetki aikaa selvittää asia ja saat aina paremman vastauksen.

Asiakkaiden kommentteja

Mikael

“Tuote oli sellainen kuin luvattiin ja toimituskin meni hyvin. Mielenkiintoinen verkkokauppa ja mielenkiintoiset tuotteet. Voin suositella!”

Ari

“On mukavaa kun ei tarvitse läppäriä roudata olohuoneeseen kun haluaa katsoa netistä jotain! Tämä oli oikea ratkaisu mulle :)”